Homeopatija ir biorezonansinės diagnostikos aparatai neveikia

  • 2015-10-15
  • laisvamanis
  • Kita

velaeoskan„Tai yra viena iš didžiausių apgavysčių, kokios tik gali būti XXI amžiuje. Nesąžininga teigti, kad nevaisingumo sutrikimams koreguoti tinkama homeopatija. Paprastai, priklausomai nuo priežasties, nevaisingumo gydymui naudojami hormoniniai vaistai, tam tikrais atvejais endoskopinės chiruginės intervencijos, pagalbiniai apvaisinimo būdai, bet jei neaiški nevaisingumo priežastis, nereikia gydyti apskritai, tada tinkama laukimo taktika, ypač jei pora jauna ir sveika.

Homeopatai labiausiai taiko būtent į šią grupę. Bet kaip galima pasakyti pacientui, kad tu gydai tai, ko iš viso dabar nereikia gydyti?

Tokiu atveju naudojama laukimo taktika. Jei pora jauna, nėra jokių ligų, galima laukti. Brandesniame reprodukciniame amžiuje laukimo taktika ne visada yra tinkama, nes moters vaisingumas ženkliai pradeda mažėti nuo 35 metų, o nuo 40 metų vaisingumas mažėja dramatiškai, po 45 m. savaime pastoja tik tos, kurios labai nenori“, – sako H. Stankevičius.

(Pagal DELFI Sveikata)

Derėtų priminti, kad alternatyvi „medicina“ vadinama alternatyvia dėl to, kad nėra įrodymų, kad ji veikia (o populiaresnėms alternatyviosios „medicinos“ rūšims yra krūvos įrodymų, kad neveikia). Neužkibkite ant homeopatų, akupunktūristų ir žiniuonių kabliuko.