Smogus vėžiui seserys neranda išeities: šaukiasi pagalbos

Kovo mėnesį laukė dar vienas kartas ant operacinės stalo – ir vėl reikėjo pjauti vėžinius darinius. Vasarą taikyta radioterapija.

„Vėžys neišnyko, atsiranda naujų darinių, gydytojai nebežino, ką daryti, kaip gydyti. Vėžio forma reta, vaistų jai gydyti nėra. Sesuo net kreipėsi į gydytoją homeopatą ieškodama kokios nors išeities. Iš jo ji išgirdo, kad išeitis yra – klinika Latvijoje.

Susisiekiau su gydytojais Latvijoje, sužinojau, kad vien priėmimas, tyrimai kainuoja 3 tūkstančius eurų, o vėliau dar laukia gydymas vaistais. Dar priskaičiavus gyvenimą ten susidaro nemenka suma – net 10 tūkstančių eurų. Deja, tiek neturime.

(Pagal lrytas.lt)

Labai užjaučiu tas seseris ir vienintelis dalykas, ką galiu patarti – nešvaistyti pinigų šarlatanams!

Tokioje sunkioje situacijoje skeptikai – nepopuliarūs. Tačiau reikėtų priminti, kad tikrieji blogiečiai šioje istorijoje yra šarlatanai besipelnantys iš žmonių skausmo ir pardavinėjantys niekuo nepagrįstą viltį.

Tokios tūkstančių eurų/dolerių reikalaujančios klinikos veikia šalyse su prasta pacientų teisių užtikrinimo sistema (Latvijoje, Baltarusijoje, Meksikoje ir kt.) ir pardavinėja nepatikrintus arba patikrintus ir žinomai neveikiančius „gydymo“ metodus.

Taip pat labai patartina neklausyti homeopatų patarimų. Kaip jūs galite tikėtis patarimo iš žmonių, kurių specializacija yra pardavinėti žinomai neveikiančius[1]2 ir remiantis visom sukauptom mokslo žiniom negalinčius veikti homeopatinius preparatus?